domingo, 4 de octubre de 2009

Què és un bloc? Petita reflexió d'aquest

Cada dia és més freqüent l´ús de les TIC per part de docents i estudiants. Tot i que Internet es presenta com un mitjà on es pot trobar molta informació actualitzada, també existeix la possibilitat de produir informació i crear ambients d'interacció amb la comunitat global, a això se li denomina bloc. El bloc és una pàgina web molt fàcil d'utilitzar que permet incorporar múltiples eines multimèdia, assolint així produir un recurs en el qual s'integren textos, imatges, audi i vídeos.
Un dels principals motius de la ràpida expansió d'aquest mitjà de comunicació és la relativa facilitat que ofereixen per ser creats i utilitzats per qualsevol usuari amb coneixements bàsics d'Internet, tot i sense tenir coneixements sobre el disseny de pàgines web; això a fet que tot aquell que vulgui tenir un espai a la red per expressar-se, hagi trobat en els blocs un mitjà ideal per fer-ho.
Com ha reflexió final dir, que la facilitat de la utilització d'un bloc, la possibilitat de compartir textos, imatges i so, juntament amb la interacció entre qui publica i els visitants, converteixen als blocs en un poderós recurs educatiu a la mà de docents i estudiants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario