sábado, 14 de noviembre de 2009

Seminari: dimarts i dijous 10 i 12.11.09

DIMARTS

En aquesta sessió de seminari vam veure la pel·lícula de Billy Elliot amb tots els grups de seminari junts.

FITXA TÈCNICA

Direcció:
Stephen Daldry.

Guió: Lee Hall.

Producció: Greg Brenman i Jonathan Finn.

Duració: 110m.

Països: Gran Bretaña.

Any de producció: 2000.

Repartiment: Julie Walters, Jamie Bell, Jamie Draven, Gary Lewis, Jean Heywood, Stuart Wells, Mike Elliot, Janine Birkett, Nicola Blackwell.

Sinopsi: Al 1984, durant una vaga de miners al Nord d'Anglaterra, les baralles entre piquets i policia estan a l'ordre del dia. Entre els que protesten amb més vehemència hi ha un pare decidit a que el seu fill petit, Billy, rebi classes de boxa, però ell no sap pegar. Billy, al gimnàs, es fixa en una classe de dansa, li crida l'atenció i ho prova. Quan el seu pare s'assebenta que practica una activitat tan poc d'homes, l'obliga a deixar les classe. Però el noi té un gran talent per a ballar i vol dedicar-se a això.



Valoració personal de la sessió


Mai havia vist aquesta pel·lícula i la veritat és que em va agradar molt, ja que va ser molt emotiva i bonica. Em va agradar molt que el Billy tot i trobar-se moltes pedres al camí, va continuar lluitant fins que per fí el pare ho va acceptar i va poder dedicar-se professionalment al que més li agradava, la dansa.



DIJOUS

Com dimarts vam veure la pel·lícula no vam poder explicar cap conte, llavors dijous es van explicar dos. Primer la Mireia Santamaria va explicar el conte "Una nit de Nadal" i a continuació l' Elena Juncà va explicar "El lleó i el ratolí" utilitzant el recurs de dues titelles. Jo personalment no coneixia cap dels dos contes explicats, però tot i això em van agradar tots dos.

Després de l'explicació dels contes vam parlar sobre la pel·lícula de Billy Elliot, vam comentar el que més ens havia cridat l'atenció, el que més havia agradat... etc. A tots ens va agradar molt la pel·lícula.


Valoració personal de la sessió

Com he dit amb anterioritat els dos contes fins al moment desconeguts per mi em van agradar molt. També el fet de comentar la pel·lícula em va semblar molt bé ja que una vegada vista pots veure els punts de vista dels teus companys i companyes i que és el que a ells els hi agradat o desagradat...etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario