sábado, 7 de noviembre de 2009

Seminari: dimarts i dijous 3 i 5.11.2009

DIMARTS

Van començar la sessió de seminari com ja estem acostumats, amb l'explicació d'un conte, en aquest cas la Mireia Riera ens va explicar el conte de "La llebre i la tortuga".



A continuació cadascú vam presentar els nostres blocs, vam comentar una miqueta el que teniam, perque haviem escollit el color, fer una o altra entrada... etc. Finalment la Reina ens va parlar de l'importància què té el bloc per a nosaltres, ja que comporta una nota més per aquest semestre.

Valoració personal de la sessió

Em va agradar fer la presentació dels blocs ja que aixó veus com ho porten la resta dels companys, quines dificultats troben...etc. va ser una bona manera de compartir el treball que fins a dia d'avuí tenim fet al bloc.

Frase sessió

"El bloc ho pot veure tot el món o és una cosa només de Blanquerna...?


DIJOUS

En aquesta sessió la Sonia Piñar va explicar la llegenda de Sant Jordi utilitzant una marioneta d'un drac, imatges de tota la llegenda que va enganxar a la paret i ninots per representar als diferents personatges.


Finalment ens van reparit el llibret amb les activitat a realitzar a la setmana extraordinaria.



Valoració personal de la sessió

Em va agradar molt com la Sonia va explicar la llegenda de Sant Jordi ja que amb els ninots va cridar molt la nostre atenció.

Frasse sessió

"És molt més divertit veure una pel·lícula al cine que no a casa"

No hay comentarios:

Publicar un comentario